KIJK Geschiedenis

Half jaar abonnement met korting
Ref 1441_16094
Abonnement voor minimaal een half jaar met korting. Abonnement loopt door in het regulier tarief.

Normale prijs: € 45

Special Price € 19,99

8 edities per jaar
 • Minimum looptijd van 4 nummers
  •  

   U ontvangt het magazine bij u in de bus.

  • Lees het magazine op uw smartphone (iPhone, Android).

Voordelen als abonnee

 • Korting op de winkelprijs.
 • Gratis toegang tot de G-Geschiedenis app (iOS & Android).
 • G-Geschiedenis als eerste bij u thuis in de bus.
Magazine

KIJK Geschiedenis voor mensen met een passie voor het verleden!

In elke editie van KIJK Geschiedenis nemen we u mee op een historische ontdekkingsreis: van het stenen tijdperk tot de moderne geschiedenis. Elke uitgave staat bol van prachtige historische verhalen en foto’s, die voor een deel over een bepaald thema gaan. Jaarlijks is dat twee keer in een extra dikke editie, zodat we u nóg meer kunnen meenemen in de rijke historie van de mensheid!

Thema

In elke uitgave staat een titelthema centraal. In een uitgebreid dossier worden alle belangrijke aspecten van het tijdvak dat centraal staat, vanuit alle mogelijke invalshoeken bekeken en deskundig toegelicht.
Actueel In de rubriek Actueel onderzoekt KIJK Geschiedenis de historische achtergronden van actuele krantenkoppen, van jaardagen en jubilea, en historische begrippen.


Portret

In Portret wordt het levensverhaal van vooraanstaande en markante figuren uit de geschiedenis verteld en van commentaar voorzien.


Alledaagse geschiedenis

Deze serie beschrijft de historische achtergronden van voorwerpen die we elke dag gebruiken, zonder dat we ons van hun vaak opmerkelijke en bewogen verleden bewust zijn.

Forum

KIJK Geschiedenis informeert over het laatste nieuws op het gebied van Onderzoek en Wetenschap. De rubriek Tentoonstelling en Media bericht over actuele tentoonstellingen en belicht programma’s op radio en tv.