G-Geschiedenis

Kortingsabonnement
Ref 1441_15721
Kortingsabonnement van €25 per jaar. Het abonnement loopt door in het reguliere tarief.

Normale prijs: € 47,50

Special Price € 25

6 edities per jaar
 • Minimum looptijd van 1 jaar
  •  

   U ontvangt het magazine bij u in de bus.

  • Lees het magazine op uw smartphone (iPhone, Android).

Voordelen als abonnee

 • Korting op de winkelprijs.
 • Gratis toegang tot de G-Geschiedenis app (iOS & Android).
 • G-Geschiedenis als eerste bij u thuis in de bus.
Magazine

G-Geschiedenis voor mensen met een passie voor het verleden!

G-Geschiedenis laat u op een spannende én vermakelijke manier kennis maken met de geschiedenis, vanaf het stenen tijdperk tot het heden. Elke editie heeft 68 schitterend geïllustreerde pagina’s en is geschreven door gerenommeerde journalisten. In elk nummer nemen we u mee op een historische ontdekkingsreis. Een informatief magazine voor mensen met een passie voor geschiedenis!

Thema

In elke uitgave staat een titelthema centraal. In een uitgebreid dossier worden alle belangrijke aspecten van het tijdvak dat centraal staat, vanuit alle mogelijke invalshoeken bekeken en deskundig toegelicht.
Actueel In de rubriek Actueel onderzoekt G-Geschiedenis de historische achtergronden van actuele krantenkoppen, van jaardagen en jubilea, en historische begrippen.


Portret

In Portret wordt het levensverhaal van vooraanstaande en markante figuren uit de geschiedenis verteld en van commentaar voorzien.


Alledaagse geschiedenis

Deze serie beschrijft de historische achtergronden van voorwerpen die we elke dag gebruiken, zonder dat we ons van hun vaak opmerkelijke en bewogen verleden bewust zijn.

Forum

G-Geschiedenis informeert over het laatste nieuws op het gebied van Onderzoek en Wetenschap. De rubriek Tentoonstelling en Media bericht over actuele tentoonstellingen en belicht programma’s op radio en tv.