KLOOSTER

Jaarabonnement
Ref 1980_15203
Abonnement van 4 nummers per jaar. Abonnement loopt tot wederopzegging.
€ 45
  • Minimum looptijd van 1 jaar
    •  

      U ontvangt het magazine bij u in de bus.

Voordelen als abonnee

  • 4 keer per jaar een nieuwe, rijk gevulde editie om even mee op adem te komen
  • Korting op de winkelprijs
  • U betaalt géén verzendkosten
  • U profiteert van aanbiedingen rond boeken en evenementen bij een klooster
Magazine

Klooster! Het nieuwe magazine voor mensen die op zoek zijn naar inspiratie en zingeving.

Met Klooster! krijgt u de gelegenheid om zich even terug te trekken binnen de fictieve muren van een kloostergemeenschap, kennis te maken met haar bewoners en het dagelijkse leven dat zij leiden. Maar het magazine biedt u nog veel meer.

Kloosterlingen leren ons dat we allemaal soms kloostermensen zijn die verlangen naar rust en regelmaat, naar momenten van stilte in de hectiek van het dagelijkse bestaan, naar eenvoud en puurheid tegenover de duizend keuzes op één dag en naar verbinding met je eigen bron die afwezig lijkt in het tempo van vandaag

Mens&leven geeft concrete handvatten om in het bestaan meer verbonden te zijn met de aarde: in het eten, in het werken met vruchten van de aarde en tijdens het wandelen of pelgrimeren

Inspiratie is de motor van ons leven. Steeds vaker hapert die motor omdat we vier levens tegelijk leiden: ouders, partners, collega’s en vrijwilligers. Om het vol te houden is het goed om steeds weer die bezieling op het spoor te komen.

De monnik in jezelf begint de dag met stilte, neemt adempauze tussen het werk door, heeft aandacht voor de ander, weet wanneer je moet stoppen met je werk of je zorg voor je naaste en besluit de dag ook in stilte.